Be the man women dream of!
Missie & visie; the man women dream of
RMC organiseert events waar internationale top dating coaches mannen de weg tonen naar meer succes met vrouwen en succes in het leven.

Ambitie
Het is onze ambitie om:
- de kennis over vrouwen versieren en persoonlijke ontwikkeling algemeen bekend te maken  
&
- mannen te inspireren om actie te ondernemen en hun dromen waar te maken

Respect, be the man women want!
RMC staat voor vrouwen versieren met respect, eerlijkheid en integriteit. Als jij jouw droomvrouw wil versieren moet je zorgen dat jij haar droomman bent: be the man women want! De RMC laat zien wat hiervoor nodig is.

Wat willen vrouwen?
Waar dromen vrouwen dan van? Van een real man! Overal zitten vrouwen te wachten op die echte man die hen in vervoering brengt.

Een echte man = een leider!
Maar wat ís een echte man!? Een echte man is een leider, hij:
- weet wat hij wil en waar hij voor staat
- gelooft in zichzelf
- neemt actie en initiatief
- zet door tot hij zijn doel bereikt heeft…
- en geeft daarbij continu blijk van respect en eerlijkheid!

Leren vrouwen versieren en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen
Leren om vrouwen te versieren met integriteit is een natuurlijke manier voor mannen om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Het vergt karakter om faalangst en afwijzingsangst te overwinnen. Moed en discipline om zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden te creëren.

Voor elke man mogelijk
De weg naar succes loopt via een proces van zelfontwikkeling. Dat is mogelijk voor elke man. Het is gewoon een kwestie van je oude gewoontes vervangen door nieuwe. Zoals dating coach Hitch in de gelijknamige film zei: any man has a chance to sweep any woman off her feet!

RMC datingcoaches
De internationale top datingcoaches die op de RMC spreken zijn meesters in zelfontwikkeling. Velen hebben zichzelf getransformeerd van onaantrekkelijk tot onweerstaanbaar voor vrouwen. Ze weten dus wat ervoor nodig is om elke man naar het volgende niveau te helpen. Hun inzichten, verhalen en alleen al hun aanwezigheid zijn een bron van inspiratie voor grote groepen mannen.

In een notedop
Vrouwen zitten te wachten op echte mannen. De wereld heeft behoefte aan gepassioneerde leiders. De RMC zet hen in vuur en vlam!