Be the man women dream of!
100% “niet goed, geld terug” garantie
Jouw enthousiasme is het allerbelangrijkste voor ons. Je krijgt dus een 100% “niet goed, geld terug” garantie: als je na afloop niet 100% tevreden bent, krijg je je geld terug. Je kan dus nu gerust bestellen.

We zijn ervan overtuigd dat je net als onze
eerdere bezoekers de RMC een geweldige ervaring zult vinden en dat het je vaardigheden en succes met vrouwen naar een hoger niveau tilt. Probeer het maar en oordeel zelf! We hebben al het risico voor je weggenomen.30 dagen garantie, voor zowel events als DVD set
Deze garantie geldt zowel voor de events als de DVD set. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen binnen 30 dagen na het bijwonen van het event of na het ontvangen van je DVD set. Als je niet volledig tevreden bent krijg je je volledige geld terug; voor je ticket meteen en voor de DVD set nadat je hem hebt teruggestuurd.

Annuleringsregeling

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waarom je niet kan komen, dan kun je tot 2 weken voor het begin annuleren. Je krijgt dan 75% van de entreeprijs terug. Als je binnen 2 weken voor het begin wil annuleren, krijg je 50% van de entreeprijs terug.

Bestel gerust!
Je kan dus gerust een ticket voor het volgende event, de RMC 2008 DVD set en of de RMC 2010 DVD set bestellen.