Be the man women dream of!
Hoi lieverds,

ik was nieuwsgierig of er ook mensen zijn die naar aanleiding van deze seminar naar de 3-daagse seminar gaan (of staat er al ergens een oproepje op het forum?)

ik heb zelf al een plek gereserveerd, maar ik twijfel eerlijk gezegd of ik dit weekend al heen moet gaan (kan namelijk ook de volgende nemen aangezien zelfs de platinum seat voor minder dan 250 euries was). het kost me namelijk sowieso 300 Euries aan reisgeld, hotelkosten en eten en ik weet niet of ik dat er voor over heb, aangezien ik twijfel over de meerwaarde van een gesproken siminar. veel materiaal staat gewoon online.

en als ik heel eerlijk moet zijn - met alle respect hoor - denk ik dat de meeste mensen die ik gesproken en gezien hebben veel meer hebben om in de praktijk gepusched te worden en feedback op hun skills (voor dit laatste lijkt me heel belangrijk). het systeem maakt volgens mij geen bal uit, in ieder geval niet voor de beginner, en het is toch niet zo moeilijk om te zien waar de zwakke kanten bij mensen liggen. ik denk dat de DA-leden al heel veel kunnen doen door elkaar te coachen. ik bedoel dit niet lullig, maar het is gewoon een vorm van kritisch en logisch redeneren waarbij je zelf al snel de zelfde conclusie kan trekken. de meesten komen al een heel stuk vooruit als ze geholpen worden met AA.

wat me opviel was dat ik nauwelijks AA had na de seminar (hoewel ik toch altijd al aproachte, maar soms beetje aan het rond was creepen), en echt noemenswaardige dingen heeft RJ toch niet hieraan gedaan, of zal hij ons stiekem gehypnotiseerd hebben? en zijn er meer mensen die het hadden? overigens liep ik rond als een wandelend lijk, aangezien ik uit Groningen kom en weinig geslapen had, dus misschien hadden mijn hersens wegens zuurstofgebrek geen tijd om zorgen te maken over AA.

natuurlijk zit er kern van waarheid in de pre-opener, maar voor mijn gevoel maakt het niet zoveel uit. ik deed bij een meisje non-verbaal een gebaar van een piemel dat in een vagina in en uit ging (weet niet hoe het anders uit moet leggen, sorry), het ging over of oostenrijk nou IN of BUITEN europa was, en daarna zei ik dat ik van verbinding en eenheid hield. het meisje was overdreven enthousiast en zei dankjewel, al hoewel ik twijfel of ze uberhaupt door had wat ik deed, en ik wel vaker dit soort reacties heb gehad van sommige vrouwen (niet altijd hoor, het is zeldzaam, ik ben de slechte pua van dit forum - tot nu toe  ). maar wie weet heeft RJ wel een magische pil uitgevonden, en ieder geval blijf ik wel even mee experimenteren.

de openers heb ik ook getest, de dames reageerden wel goed hoor, maar kwam in de knel toen ik de quis moest toepassen. en weer dezelfde sticking point als anders, want na de openers wat vaak geweldig gaat, gaat het mis.

verder zijn er naturals die zonder routines of trucjes snel vrouwen versieren... en veel sneller als je gewoon fysieke game toepast. en ik denk dat je zelf mag afvragen of je je hele leven een routine wil toepassen, want dat is wat RJ ons leert. natuurlijk kun je de suggestieve verwijzingen ook natuurlijk maken maar dan pas je niet alles toe.

de volgende dag heb ik gedaygamed in A-dam. gewoon direct en wel wat suggestieve toepassingen van RJ toegepast ("oh je houdt van de grote (camera's)", waarop ze lachte) en na 3 meisjes aangesproken een instant date gehad. heb overigens nog nooit meegemaakt dat vrouwen zo positief reageren. ik voelde me geweldig zondag, ondanks weinig slaap, dus dat kan van invloed zijn geweest, maar alle vrouwen reageerden positief, het lijkt wel of A'dam daarin veel anders is in Groningen, wat ik ook tijdens Nightgame merkte. misschien dat ik me wel in A'dam ga vestigen .

Heb nog wezen meediteren in BLinq (ja, die mafkees was ik). zou je niet verwachten met deze intelligente schrijfstijl.

Oke, mijn verhaal.

@ Abraham, heb geen idee welke meeting jij bent geweest, maar je geeft er wel een originele draai aan.


volgens mij is het pre-opener (random: is het altijd zo druk in deze rij) daarna opener: (random: vraag ---> grapje) nr 3. kwalificerende opmerking (je viel me op, wilde weten of je humor had), daarna quize, game. en dat was wat RJ ons in een notendopje ons geleerd heeft, plus wat meditatietechnieken en af en toe wat sarcastisch commentaar.

de vrijwillige dames zagen er overigens fantastisch uit, weet niet wie ze uit gezocht heeft, maar mijn complimenten. moet eerlijk bekennen dat ik niet het lef had ze aan te spreken, en ik niet als zoveelste gozer er om heen wilde hangen.

Over AA:

ik gebruikte een routine, dus daarom hoefde ik niet lang na te denken. ik heb nog een toevoeging die wel zinvol is:

AA = internal conflict
1. Go
2. No, untill I have right words.

Zetten we dit onder elkaar en we hebben een complete samenvatting.

Het verklaart misschien waarom ik geen aarzeling kende.

Mediteren:

ik heb af en toe even een moment van PAUZE nodig. ik denk niet dat er geen relatie is over hoe vrouwen op mij reageren. maar als je ergens zit waardoor je makkelik benaderbaar bent voor andere mensen (dus niet met tafels eromheen of in gesprek met je vriend) dan komt het voor dat er vrouwen vlak bij je gaan zitten of zelfs met je gaan praten. want een vrouw gaat niet zomaar met een groepje kerels praten, wel met een gast die alleen is (op dat moment). ik werd overigens vaak aangesproken door DA-gasten, ondanks de tafels en stoelen.

""En hij zegt, als iets hem 50% heeft geholpen is het dit: Shinzen Young - Break through difficult emotions. In mijn overtuiging is dit velen malen beter en effectiever dan Eckhard tolle. Skill at Feel is all you need zegt hij."

Is dat het prahjama-gedoe? vond ik wel handig. wil het nu ook toepassen.


Nog meer gedachten over AA :

veel pua's hebben als oplossing van AA en niet weten wat te zeggen een routine. maar ik denk dat het effect wel eens averechts kan zijn en mensen daarom in hun hoofd gaan zitten. een betere oplossing is misschien een learning frame te hebben (dit vond ik het belangrijkste wat RJ ons leerde) en met alle mensen te praten, en dat het niet uitmaakt wat je zegt. totale vrijheid van spreken. je mag falen. het maakt niet wat je zegt. ik denk dat zo'n mindset veel sterker is om over AA heen te komen en jezelf te ontwikkelen als natural (als dat is wat je wil).