Be the man women dream of!
Hey,

Hier nog even een korte verslag van Ross Jeffries, want dat had ik tenslotte beloofd. Ik zal niet ingaan op de inhoud, ik zal alleen mijn mening over de kwestie Jeffries vertellen… Want mijn mening over de inhoud, is tenslotte pas echt interessant…;-)

RJ verontschuldigde zich vanaf het begin omdat hij zo weinig geslapen had. Hij claimde niet meer dan 2 uur slaap gehad te hebben.

Als dat zo was, dan was het onder de gegeven omstandigheden echt een buitengewone presentatie. RJ had echt contact met zijn publiek, hij vroeg om feedback om hem wakker te houden, en verder viel het mij op dat hij echt in staat was om mensen uit het publiek te ‘lezen’. Hij was ook in staat om bij vragen uit het publiek tot de kern van de vraag te doordringen.
Bijvoorbeeld: bij een vraag van 1 gast kon hij vaststellen dat deze persoon wetenschapper was, en hij kon zelfs deze man vertellen waarom de vraag die hij stelde, wetenschappelijk onverantwoord was…

Ik was hiervan onder de indruk.

RJ had z ’n vriendin meegenomen, zij heeft ook nog een gedeelte van de presentatie gedaan wat een interessante vrouwen perspectief opleverde.

Wat ik ook mooi vond was dat RJ als persoon een vrij toegankelijke man is. Tijdens 1 pauze kwam hij bij een groepje mensen staan waar ik ook bij was, en nam deel aan het gesprek toen hij door andere mensen aangesproken werd. Hij vertelde toen hoe hij zijn vriendin ontmoet had… Tof.

Verder viel het me op dat RJ vrijelijk aan het improviseren was. Zijn presentatie werd eigenlijk voor een gedeelte ingevuld door antwoorden op vragen vanuit het publiek. Er was wel een schema v e presentatie gegeven, maar die werd niet strak aangehouden (omdat Ross zo moe was). Maar ik vond dat alleraardigst.

Wat ik inhoudelijk goed en verrassend vond, was dat RJ heel nuchter kan vertellen over spirituele zaken. R doet aan meditatie en aan NLP, maar verteld daarnaast dat ‘the secret’ bullshit is.
En natuurlijk moest ook de Mystery Methode er aan geloven.

Hij kan ook heel nuchter vertellen over Pick-Up en dat vond ik ook een verrassing. Ik heb vroeger wel oude Speed Seduction programma ’s van hem gedownload, en ik dacht dat ik wel op de hoogte was, maar hij wist me toch te verrassen met nieuwe inzichten, waardoor natuurlijk ook nog meer vragen komen.

Na de seminar heb ik voor mezelf besloten dat Speed Seduction het meest aansluit op mijn persoonlijke belevingswereld (omdat ik zelf ook NLP bestudeer) en dat ik mij hier toch het meest op wil richten.

Dus ik heb de volgende dag SS 3.0 besteld.

Goh… Heeft RJ toch wat centjes aan mij verdiend…

Ik denk het wel waard was.

Mzzl mzzl!