Be the man women dream of!
Reviews
Voornaam: …Peter………………………………….


Leeftijd: …35……………………………………..


Beroep: …Zelfstandig ondernemer…(ICT)………………………………..


1. Wat was uw algemene indruk van de training?
Ik vond het super interessant, en ik heb er veel van opgestoken. -

2. Was u het eens met de inhoud? Welke punten (niet) en waarom?
Ik was het volledig eens met de inhoud. Ik heb nog niet de kans gehad om alles in de praktijk uit te testen, maar dat ga ik zeker doen

3. Schrijf in enkele zinnen op wat u heeft geleerd van de training?

Een paar handige innergame technieken, en hoe je transwoorden en taalpatronen kunt gebruiken. 4. Welke suggesties wilt u ons meegeven voor de volgende training? -

Het was een beetje koud op de locatie, verder was alles helemaal perfect.

5. Zou u het Ross Jeffries seminar aanraden bij uw vrienden en kennissen?

Ja, ik zou het zeker aanraden

6. Welk cijfer geeft u ons op een schaal van 1 tot 10, waarbij 10 uitstekend? Een 9

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voornaam: Maurice…………………………………….


Leeftijd: 21………………………………………..


Beroep: Student Werktuigbouwkunde ……………………………………..


1. Mijn algemene indruk was dat het vrij chaotisch was. Af en toe iets teveel uitwijdden over zaken. Kan iets meer to the point. Wel inspirerend en leuk om te zien dat ook Ross Jeffries mindfullness/ meditatie/ leven in het nu gebruikt!

2. Ik ben het grotendeels eens met de inhoud.Ik zie wel dat hij een format heeft wat voor hem werkt, en wat sterk ondersteunt wordt door zijn sterke eigenschappen(funny zijn). Voor mij is het zaak de punten eruit te halen die voor mij werken.Het gebruiken van die Transwoorden lijkt me interessant, al ben ik het nog niet zeker over zijn ideeën over direct zijn. Zijn aanpak komt bij mij over als een indirecte aanpak: implied compliments, unconscious arousal by transwords, implied non-neediness and so on. Ik denk dat de directe aanpak ook top kan zijn, en dat je het beste diverse strategieën kan gebruiken en uittesten.

3. Hoe vragen stellen over het moment van ontdekking20% attention at your feet for grounding, already applying it almost every day. Standing like a rock!Vuurmeditatie en andere meditatievorm.Transwoorden oppikken en gebruiken om sneller een connectie te maken.-Praten over passies is de manier. Zoek de ‘doorway’, al weet ik nog niet precies hoe.(herkennen van visueel, auditief, kinesthetisch -

4. Zachtere stoelen;-)

5. Ik zou het denk ik niet aanraden bij Non-pua’s, te specifiek, en als je teveel vooroordelen of limiting beliefs hebt, steek je er niets van op

6. 7

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voornaam: Andre


Leeftijd: 36


Beroep: Koeltechnicus.


1. - De training was goed samen gevat.


2. De inhoud was even goed samen gevat.- Goed tips en praktische toepassingen.

3. Dat ik dicht in de buurt zat van wat ik al goed deed en om dit nog beter te doen.- Dat je een eigenlijk een (klik) met iedere vrouw kan hebben mits je haar de oprechte en de goede aandacht geeft.- Dat je tips die jou hebt leren verbeteren niet te misbruiken om alleen maar seks met een vrouw te hebben.

4. Toch iets meer praktijk voorbeelden.

5. - Ja

6. 7.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voornaam: F…………………………………….


Leeftijd: 36………………………………………..


Beroep: Onderzoeker/muzikant……………………………………..


1. Heel leerzaam om zo een icoon als Ross Jeffries een keer in het echt te zien en te horen. Inderdaad jammer dat hij slecht uitgeslapen hier was. Verder gewoon prima algehele indruk. Lokatie prima vind ik (vind het wel meevallen met dat shabby, in ieder geval gewoon prima geluid en projectie, drink en eetgelegenheden in de buurt, genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te geraken). Ik vond verplicht reageren met ja en nee door het publiek wat vervelend. Er zijn wellicht natuurlijkere manieren om de interactie op gang te brengen met het publiek en jezelf wakker houden. Wel weer verrassend hoe Zen meditatie werd aangehaald, en het maakt de persoon RJ voor mij meteen een stuk sympathieker.

2. Ik vond het gebruik achtergrond van meditatie dus een verrassende en bruikbare techniek.

3. Laat je leven er niet van af hangen of je een dame al dan niet verleidt, edoch vindt telkenmale vreugd’ in je eigen ontwikkeling als verleider.- Stop altijd 20% concentratie in je voeten: zeer algemeen bruikbaar, ook voor vergaderingen etc.- Same/changing: al gezien via de youtube link de je poste, gewoon briljant. Ook weer breed inzetbaar.- Enkele grappige taalpatronen, sneaky gebaren om de aandacht omlaag te geleiden.- Aanspreek routine, dame veilig laten voelen.

4. Was wat mij betreft gewoon goed. Dat RJ niet was uitgeslapen valt weinig aan te doen (hoogstens subtiel vragen of iemand vanuit een andere tijdzone een dag of wat eerder komt).

5. Vond het een redelijke prijs voor deze dag. Ik zou geloof ik geen behoefte hebben om 3 dagen naar hem te luisteren. Vooral nuttig voor de inner-game voor mezelf. Ik heb nog te weinig ervaring om te kunnen oordelen over aanspreek routines/gebruik van taalpatronen, maar lijkt me zeker leuk om mee te spelen.

6. 8, vooral vanwege staat van RJ. Voor de rest verder 9, goed voor elkaar (ook tof dat je zo een cadeau voor hem heb weten op te rakelen). Bedankt voor de organisatie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi SmoothDoc,

Als eerste wil ik je bedanken voor de fijne sessie met Ross Jeffries. Ik heb ervan genoten.

Wel wil ik een paar oprechte dingen zeggen na betaling van bijna usd 250.

Starten van een kwartier later. Een pauze die een half uur langer duurde. Een einde die een kwartier eerder kwam en een Ross die gewoon verdween omdat hij moe was. Ik begrijp dat jij hier niets aan kan doen maar uiteindelijk heb ik gewoon veel tijd gemist met een persoon die ik graag langer had willen zien. Ik heb er veel van geleerd en na aanmelding op bv dutchattraction.nl kom ik steeds verder met het begrijpen hoe het werkt. Maar dat staat er los van.

Wat ik heb gemist en wat misschien niet kon is wel het daadwerkelijk uittesten van de geleerde kennis in de praktijk. Het was moeilijk om diverse dingen te vertalen in het Nederlands om daar een voorbeeld in te geven en het kon wel een idee zijn om daar een Nederlands voorbeeld in te geven, door jou misschien. Eind van de dag kon het ook een goed idee zijn geweest om daadwerkelijk iets te doen qua meeting wat ook was gedaan maar ook voor mij wist ik dat niet van tevoren. Ik had een feestje erna maar als ik wist dat er nog een meeting was had ik dat feestje kunnen afzeggen. Maar ook de meeting op die avond om 21 uur bleef erg vaag, voor een niet insider zoals ik.

Maar ik bergrijp het.

Ik vond het toch belangrijk om je deze input terug te geven en ik hoop jou een keer live te mogen genieten.

Hartelijke groet,
Martijn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voornaam: Eric


Leeftijd: 34


Beroep: Software Designer


1.
Erg goeie workshop, Ross heeft laten zien dat hij meer inhoud heeft dan je misschien op de eerste indrukken die je van hem hebt zou verwachten.

2. Helemaal eens, deze aanpak past ook beter bij mij dan bijvoorbeeld het Mystery spul. Neil Strauss zit er wat tussenin. Ik merkte wel dat het bij sommige mensen waarschijnlijk niet helemaal goed aangekomen is, die wilden gewoon letterlijk de zin horen hoe iemand mee naar huis te kunnen nemen, terwijl het grotere idee erachter mij beter aansprak.

3. Je hoeft niet de grote ruige alpha te zijn, ben jezelf, durf gewoon mee te gaan in het onbekende en leer van alles wat kan gebeuren. Spreek haar taal en bouw daarmee een emotionele relatie op en maak het op tijd sexueel. Dan hoef je niets te vragen maar voelt zij het ook waardoor het vanzelf wel komt.

4. Meer voor RJ: vreemd dat ik geen aankondiging via z’n nieuwsbrief gehad heb. Heb het als tip van een vriendin meegehad die het via de telegraaf – vrouw, had gevonden.

5. Zeker.

6. 8

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voornaam: ……Felix……………………………….


Leeftijd: 57………………………………………..


Beroep: ……Coach, trainer………………………………..


1. Rommelig, boordevol potentie die er nauwelijks uitkwam, slechte presentatie, het probleem van de vermoeidheid bij de zaal leggen en daarna de sfeer onveilig maken door zichzelf sterker voor te doen ten koste van het publiek. Onvoldoende voorbereid, nauwelijks enige structuur. De zaal werd geconfronteerd met een ‘teacher’ die de nacht ervoor het blijkbaar nodig vond om al zijn energie in zijn vrouw te stoppen in plaats van in zijn teaching.

2. Hoezo eens met de inhoud? –Moet dat dan? Wàt er werd gezegd, made sense. Er was alleen veel ruis er om heen.-

3. Het gaat vooral om het bewaken van je eigen STATE en het aandachtig blijven observeren van de reacties van de vrouw. De essentie is oprechte interesse in de passie van de vrouw. Dat maakt haar open en later opgewonden.

4. Kies vooral een andere locatie. Aknaton klinkt geweldig, maar vervolgens kom je in een obscuur zaaltje dat ervoor zorgt dat het thema dating met vrouwen in een obscuur licht komt te staan. Voor 150 euro verwacht ik een ander soort zaal met andere faciliteiten en vooral ook meer comfortabele stoelen. The Real Man Conference zorgt slecht voor haar eigen imago. Dit is eerder een zaal waar je een groep boksers en uitsmijters ontvangt.

5. Als je op YouTube een aantal goede films van hem te pakken kan krijgen en je leest er wat omheen en je hebt een beetje gevoel voor vrouwen, dan kom je een heel eind. Ik gun een bully als Ross Jeffries geen aanbeveling van mijn kant bij vrienden. Hij weet veel, maar het is niet leuk zoals hij met mensen omgaat. Hij heeft geen respect meer . Het antwoord moet nee zijn.

6. Het totaal komt niet boven de zes uit. Op sommige momenten was er even een zeven te bespeuren, maar het werd behoorlijk omlaag getrokken door een vier op andere punten.Ik voel mij in ieder geval niet echt geïnspireerd. Roos Jeffries verdient het niet (meer) om op deze manier gepromoot te worden. De man is een schaduw van zichzelf of van wie hij misschien ooit was. Exit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voornaam: Manuel


Leeftijd: 26


Beroep: Artiest


1. De algemene indruk die ik heb gekregen is goed. Ik ben blij dat ik ben geweest.

2. Ik vond dat wat hij in de ochtend vertelde goed. Toen hij in de middag echter begon met deze dubbelzinnigheidm ofwel seksuele innuendo’s, vond ik het oh zo goede eerste deel opeens veranderen naar een stereotypisch PUA tweede deel; dit gevoel bleef ik houden totdat zijn vriendin Christina ook aan het woord kwam. Ik begreep zijn argument om het te doen door haar beter.Ik verloor ook even de aandacht, toen ik serieus zei dat ik bijna moest tranen van die oefening met gesloten ogen je gevoel te observeren, en hij zij dat ik niet zo gay moest zijn, met de hele zaal lachen als resultaat, terwijl ik meende wat ik zei. Dan is het wel zo, dat ik achteraf dacht, dat hij dacht dat ik een grap maakte, en zelfs als hij dat niet dacht, dat ik er niet zo over moest doorgaan.Een jammer element was dat hij best moe was, en die vermoeidheid over leek te dragen naar de zaal toe. Dat kan ik Ross moeilijk kwalijk nemen: je wordt niet bewust moe. Daarbij ontstond hierdoor de gelegenheid voor zijn vriendin om even in te vallen, en, dat vond ik verfrissend en leuk. Ze kan heel goed praten, en sowieso is het een keer is wat anders dat een vrouw PUA-tips geeft.

3. Ik ben al vaker naar PUA-seminars gegaan, dus voelde het voor mij aan als meer een herhaling van al geleerde skills. Het grote verschil hier was wel dat hij echt verliefd is op zijn Christina, en dat al die Night Game, Day Game, en het gaan voor een telefoonnummer onzin vond. En dat vind ik ook. Ook ik houd niet van het gaan naar clubs en cafés. Ik zou kunnen zeggen, dat wat ik al heb gelezen of heb gehoord, ik nu beter begrijp waarom het werkt; hij en Christina hebben me meer overtuigd, al ben ik nog behoorlijk skeptisch, maar ook dat was interessant, dat hij het eigenlijk goed vond dat je met een skeptisch oog kijkt, en het taboe van het jongen zijn en naar PUA-trainingen te gaan verzwakt.

4. Er komt niet veel in me op, dus misschien was het allemaal achteraf meer dan voldoende.

5. Jazeker, maar het zal wel weer een tijdje duren voordat hij weer in Nederland is.

6. Ik geef Ross’ geplande seminar een 7.5, maar door het improviseren en Christina erbij te betrekken, een 8+.