Be the man women dream of!
Ross Jeffries Seminar, 26 maart 2011
Ross Jeffries, de 52-jarige vader van de (seduction) community, gaf op 26 maart een eendaags seminar in Amsterdam over het versieren van vrouwen. Het was de eerste keer dat deze legendarische datingcoach in Nederland is.

Ross Jeffries wordt door velen beschouwd als de grondlegger van de community, mannen die (online) tips uitwisselen over vrouwen versieren. Hij heeft de afgelopen 23 jaar tienduizenden mannen over de hele wereld getraind. Hij was ondermeer leermeester van Neil Strauss zoals beschreven in diens bestseller ‘The Game’.

Zijn ‘Speed Seduction’® methode om een vrouw in korte tijd te verleiden, is een combinatie van technieken gebaseerd op NLP en hypnose. Ross Jeffries zegt erover: "Ik leer seksuele versnellers. Je kunt je taal en energie gebruiken om de eerste opwinding bij een vrouw op te pakken en te versterken, zodat ze fascinatie, aantrekking, verlangen en lust voelt. Zo krijg je succes met vrouwen zonder geld, drank, dwang, leugens of gesmeek.”

Hier een paar foto's met een stukje van SmoothDoc en rechts een aantal reviews.

Dit is SmoothDoc die Ross Jeffries iets uitlegt over een document. Dit was echt toeval. Ross vertelde op Facebook over zijn overleden vader die diende in de 104 th. Infantery division tijdens de 2e Wereldoorlog. Dat zei me eigenlijk niets. Alleen daarna zei hij in een 2e boodschap, dat ze ook wel de Timberwolves genoemd worden. Dat zei me wel wat, want die soldaten hebben het dorp waar ik nu woon bevrijd! Nu heeft SmoothDoc veel interesse in geschiedenis, kent wat mensen, en hij wist een document te achterhalen. We zetten het document niet hier, want we denken dat het persoonlijke informatie is. Het document gaf in ieder geval extra info, aangezien Ross dacht dat zijn vader gewond was geraakt tijdens de Slag om de Ardennen. Alleen zijn vader was gewond geraakt voor 16 december 1944 (start van het Ardennen offensief). We waren dankbaar dat we iets konden doen als kleinkinderen, voor de zoon van 1 van onze bevrijders.   Hier zie je Ross Jeffries antwoord geven op 1 van de vele vragen uit het publiek. Naast hem zie je zijn vriendin Christina uit Kopenhagen.