Be the man women dream of!
Real Man Conference 2008, 20&21 sept
20 en 21 September 2008: 450 bezoekers uit 22 landen en 14 datingcoaches uit 7 landen komen samen in het Amsterdam RAI Theater voor de Real Man Conference, een seminar over vrouwen versieren en zelfontwikkeling.

 

Wat is een ‘echte man’ waar elke vrouw van droomt? En vooral: hoe word je die echte man?
Ontdek wat de professionals hierover te zeggen hebben! Ontmoet Adam Lyons, Zan Perrion, Johnny Soporno, Sean Messenger, Orlando Owen, Tijn van Ewijk, Neil Natura, London Soul, Sasha, Grant Wellington, SmoothDoc en David Kipping. (Zie sprekers!)

Een voor een tonen ze je hun weg die leidt naar succes met vrouwen… én succes in het leven. Veel bezoekers hebben hun adviezen in praktijk gebracht en geweldige resultaten bereikt. Bijna alle bezoekers beoordeelden de presentaties met hoge tot zeer hoge cijfers. Dit zijn enkele reacties:

‘Wat was deze dag mindblowing en inspirerend! (...) Niet alleen waren de sprekers inspirerend, het gaf ook een ontzettend leuk en goed gevoel om met gelijkgestemden op 1 locatie te zijn, met ze te praten en van ze te leren.’

‘Van alle kanten maar 1 ding gehoord… HELEMAAL top… en al die mensen uit verschillende landen… echt heel vet.’

‘Ik heb 2 nachten wakker gelegen…bezig geweest met het verwerken van alle informatie die mijn kant op geschoten werd. In een woord VET! Ik HOOP dat ze er (wanneer ze er aan toe zijn) weer 1 gaan doen… ik heb echt genoten en geleerd!’


Professionele tv-camera’s registreerden het evenement. Je beleeft het alsof je er zelf bij was met de 11,5 uur durende DVD set met Nederlandse ondertitels. Zo heb je alle informatie in handen om jezelf te transformeren tot een man die vrouwen aantrekt als een magneet.

Hieronder zie je alvast een voorproefje van de eerste spreker, Zan Perrion.Bekijk hier de video’s met de eerste 5 minuten van alle presentaties van de RMC 2008!

Nieuwsgierig naar de rest? Koop de DVD set! Laat je inspireren, doe de oefeningen, onderneem actie als een echte man en… attract your dream girl(s)!