Be the man women dream of!
Achtergrond: begrippen en geschiedenis
De film “Hitch” uit 2005 heeft het fenomeen dating coach bekend gemaakt: iemand die mannen leert hoe ze de vrouw van hun dromen kunnen versieren. Bekendste uitspraak: any man has a chance to sweep any woman off her feet!

De bestseller “The Game” introduceerde in hetzelfde jaar het geheime genootschap van pick-up artists: experts in het versieren van vrouwen die online tips uitwisselen over zelfverbetering en sociale psychologie. Het is het persoonlijke verhaal van de journalist Neil Strauss. Hij vertelt hoe hij in 2 jaar transformeerde van een timide, seksueel gefrustreerde nerd tot een vlotte, charmante meesterversierder.

In 2007 en 2008 werd in de VS de reality TV serie The Pickup Artist uitgezonden. Hierin nemen 9 sociaal onhandige mannen het in 8 afleveringen tegen elkaar op. Meesterversierder Mystery leert hen de vaardigheden om succesvol met vrouwen te worden.

Nu zijn er wereldwijd vele tientallen bedrijven die mannen leren hoe ze meer succes met vrouwen krijgen. Real Man Conference geeft een selecte groep van deze experts een platform om hun doelgroep live toe te spreken.