Be the man women dream of!
Real Man Conference, Learn how to seduce woman Real Man Conference - verführen  Verfuhren , vernaschen, die perfekte Masche Damen mädchen Real Man Conference, Vrouwen versieren, verleiden en meer leer je hier! - Real Man Conference - Vrouwen Versieren, verleiden leer je op Real Man Conference!
Be the man women want!

Real Man Conference organiseert bijeenkomsten voor mannen die meer succes met vrouwen willen en bereid zijn om zichzelf verder te ontwikkelen. RMC staat voor vrouwen versieren met respect, eerlijkheid en integriteit.

Wil jij jouw droomvrouw versieren? zorg dan dat jij haar droomman bent: be the man women want! De internationale top dating coaches op de RMC laten zien wat hiervoor nodig is. Lees meer over RMC.

Agenda:

In 2016 kun je nog mee op onze Datingtour, check www.datingtour.nl om de beste man ever te worden terwijl je lekker op vakantie gaat! KOOP DE BESTE 2 DVD's Van de Real Man Conference 2008&2010
HIER!  
 

Dit is totaal 27 uur materiaal in en van de beste kwaliteit die je ooit hebt gezien! Alles wordt besproken en met Niet Goed - Geld Terug Garantie!  Abonneer je op de Nieuwsbrief: voor korting, tips en gratis video bij inschrijven!

Schrijf je rechtsboven in voor de nieuwsbrief en hoor als eerste dat er nieuwe events zijn. Je krijgt dan ook kortingen, speciale aanbiedingen en veel gratis tips. Last but not least KRIJG je de video "Being a real man" met de volledige 78 minuten durende presentatie van top dating coach Zan Perrion tijdens de RMC2008. INSCHRIJVEN is makkelijk: vul rechtsboven je emailadres in en klik op de "Send!"-button! 

RMC 2008: video's, DVD's en klantreacties

De RMC 2008 had honderden enthousiaste bezoekers, bekijk de impressie video en bestel de DVD set!


Bezoekers zeiden:

‘Wat was deze dag mindblowing en inspirerend! Ongeveer 400 mannen en een handjevol vrouwen waren naar de RAI gekomen om daar de sprekers van de RMC te zien en te horen. Niet alleen waren de sprekers inspirerend, het gaf ook een ontzettend leuk en goed gevoel om met gelijkgestemden op 1 locatie te zijn, met ze te praten en van ze te leren.’

‘Van alle kanten maar 1 ding gehoord… HELEMAAL top… en al die mensen uit verschillende landen… heel vet.’

‘Ik heb 2 nachten wakker gelegen… bezig geweest met het verwerken van alle informatie die mijn kant op geschoten werd. In een woord VET! Ik HOOP dat ze er (wanneer ze er aan toe zijn) weer 1 gaan doen… ik heb echt genoten en geleerd!’

Bekijk het begin van Zan Perrion’s presentatie "Being a real man" tijdens de RMC 2008!

Nieuwsgierig naar de rest?
Schrijf je rechtsboven in voor de nieuwsbrief en je krijgt de video met de volledige 78 minuten durende presentatie van Zan!

Bekijk hier de video’s met de eerste 5 minuten van alle presentaties van de RMC 2008!


RMC 2010:
klantreacties en DVD-set


De RMC 2010 vond plaats op 10 en 11 april in Aken. Hier enkele reacties van de 140 bezoekers:


'I really enjoyed how easy it was to meet and talk with all the speakers. It was networking heaven.  That there was a variety of speakers with different viewpoints and teachings was also very refreshing. I also enjoyed how smooth it all went down without going too much off schedule. It really made it very professional in my eyes.'

'It was soooo Inspiring!
'

'I enjoyed to see these guys on stage!  Everyone was so interesting in his own way. I know that i can be also like them. And I know, that all of them had not the best times with women. But when i saw them it was very motivating to take action and to keep at it.'


Ook van de RMC 2010 is een DVD-set beschikbaar
.

Voorbeeld RMC try-out

Regelmatig zijn er kleinere bijeenkomsten, de zogenaamde try-outs. Zo was er op 27 februari 2010 een RMC try-out in Rotterdam. Op Studenten.net staat het artikel Real Man Conference: Lifestyle en vrouwen versieren met een recensie.

Ross Jeffries

Op 26 maart 2011 was niemand minder dan de legendarische datingcoach en Godfather van de community Ross Jeffries bij ons te gast.