Be the man women dream of!
Veel gestelde vragen
Hieronder vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen met ook veel videofilms over vrouwen versieren.

Vragen:

Valt vrouwen versieren wel te leren? ‘Sex-appeal’ gaat toch vooral om geld en uiterlijk?
Kan elke man aantrekkelijk voor vrouwen worden?

Antwoord:
Ja, vrouwen versieren kun je leren. De meeste vrouwen geven nl veel meer om karakter dan om geld of uiterlijk. En iedereen kan zijn karakter ontwikkelen! Als hij echt wil. Het is een kwestie van nieuwe wegen bewandelen, uit je comfort zone stappen en veel oefenen. Zo ontwikkel je nieuwe gewoontes en al je gewoontes samen vormen je karakter. Zie ook bij missie en visie!

Dr. Phil
heeft al diverse keren aandacht besteed aan het fenomeen 'pickup artist' en trainingen vrouwenversieren. Hieronder enkele fragmenten die op bovenstaande vragen ingaan.

2 professionele pickup artists bij Dr Phil, deel 12 professionele pickup artists bij Dr Phil , deel 2 met reacties van vrouwenNew York pickup artist bij Dr Phil
Vraag: Wat maakt de Real Man Conference zo bijzonder, is dit de enige conferentie over vrouwen versieren?


Antwoord:

Er zijn eerder conferenties over vrouwen versieren georganiseerd in Amerika en Canada, zie het verslag hieronder. Deze waren tot dusver alleen voor een Engelstalig publiek toegankelijk. Real Man Conference onderscheidt zich door de schaalgrootte en door de internationale oriëntatie met websites in 5 verschillende talen en sprekers uit 7 verschillende landen.


Vraag: Ik kan ook een boek of DVD over vrouwen versieren kopen. Wat is dan nog het nut om naar een evenement als de Real Man Conference te gaan?


Antwoord: Dat is een goede vraag, die een uitgebreid antwoord verdient:
1. Een trainingsevent als de Real Man Conference voegt een extra dimensie toe aan je leerervaring. Je kijkt niet naar een plat scherm, maar je beleeft alles in 3 dimensies, met geur, gevoel en emotie. Daardoor maakt alles veel meer indruk . Je zal de leerstof veel beter onthouden dan wanneer je alleen maar een boek leest of een video bekijkt. Onderzoek wijst uit dat 95% van wat onze zintuigen opvangen op een onderbewust niveau verwerkt wordt. Die leerervaring mis je voor het grootste deel als je alleen naar een dvd kijkt.
2. De toptrainers zorgen ervoor dat je 2 dagen lang geboeid en gefocust blijft. In 20 uur zetten ze alles voor je op een rij wat er over vrouwen versieren te weten is. Je hebt geen last van afleiding. Aangezien we 14 verschillende trainers hebben, krijg je continu nieuwe invalshoeken.
3. Heel belangrijk is ook het sociale aspect: je bent een heel weekend samen met honderden gelijkgestemden die allemaal meer succes met vrouwen willen. Dat is een unieke belevenis. Je kunt ervaringen delen, lachen en vrienden maken met mannen uit de hele wereld. Alleen de meest gemotiveerde en meest positief ingestelde mensen nemen de moeite om honderden soms zelfs duizenden kilometers te reizen om op de Real Man Conference aanwezig te zijn. Dit zorgt voor een bijzonder stimulerende sfeer. En het is een uitgelezen kans om nieuwe stapmaatjes te vinden.
4. De Real Man Conference inspireert je om alles wat je leert ook echt toe te passen. Ook al heb je alle boeken en dvd's ter wereld bestudeerd, dan nog zul je het zelf in de praktijk moeten brengen. Als je betere resultaten wilt in je leven, moet je nieuwe dingen doen en uit je comfortzone gaan. Iets nieuws doen voelt in het begin onwennig, ongemakkelijk of zelfs eng. Daardoor blijven veel mensen hangen in kennis vergaren zonder tot actie over te gaan. Je krijgt tijdens de Real Man Conference oefeningen om in de juiste stemming te komen om vrouwen te versieren. Samen met de hele zaal. De toptrainers zullen je inspireren en aanmoedigen om ook tijdens het evenement al uit je comfortzone te stappen en verder te gaan dan je alleen zou doen. Je verlaagt de drempel om echt op die leuke vrouw af te stappen en haar te versieren.
5. Je kunt de internationale meesterversierders in levende lijve spreken en ontmoeten tijdens pauzes. En je kunt jouw vragen stellen. Boeken en dvd's geven geen antwoord.
6. Real Man Conference onderscheidt zich door gebruik van hoogwaardige (interactieve) technologie zoals grote video schermen en stemkastjes. Met de ambiance van het RAI theater zorgen ze voor een fantastische ervaring. Dankzij het gebruik van stemkastjes kun je je mening geven en krijg je een beeld hoe de andere aanwezigen tegen allerlei relevante kwesties omtrent vrouwen versieren aankijken. Omdat je er zelf bij bent, zegt dat veel meer dan wanneer je zoiets op een dvd ziet.


Vraag: Waarom denken jullie dat de Real Man Conference veel meer waard is dan de entreeprijs?

Antwoord: Omdat jouw tijd kostbaar is, je hier heel veel tijd mee bespaart en er de rest van je leven plezier van hebt.
Je krijgt 20 uur lang training van de beste vrouwenversierders ter wereld. Per uur is dat nog geen 15 euro. Als je de kennis en leerervaring die je in die 20 uur krijgt zelf zou moeten verzamelen en opdoen, zou je dat veel en veel meer tijd en dus geld kosten... als het je al zou lukken!

Kijk en luister naar deze bezoeker van een vergelijkbare conferentie, de PUA Summit in Las Vegas.Vraag: Het klinkt allemaal erg goed maar hoe weet ik zeker dat ik geen spijt krijg als ik een entreekaart koop?


Antwoord: Je krijgt 100% "niet goed, geld terug" garantie.
Wij zijn er van overtuigd dat de Real Man Conference veel meer waard is voor jouw (liefdes)leven dan de entreeprijs die we vragen. Wij gunnen je de kans om dit unieke evenement zelf mee te maken, dus wij nemen alle risico's voor jou weg. Als je om wat voor reden na afloop niet tevreden bent, krijg je je geld terug.


Vraag: Kan ik mijn geld nu beter investeren in de dvd's of in een bezoek aan de Real Man Conference?

Antwoord:

Het bezoeken van het evenement geeft een unieke meerwaarde. Een evenement mey zoveel internationale toppers is uniek en wordt slechts 1 keer per 2 jaar georganiseerd. Je hebt nu de kans om erbij te zijn. De DVD's kun je altijd nog een keer kopen.


Vraag: Ik heb een bestelling gedaan in de webshop en gekozen voor een bank overschrijving (wire transfer) als betalingsmethode. Ik ben echter de email met betalings referentie kwijt geraakt. Kan ik het geld ook rechtrstreeks naar jullie overmaken?


Antwoord: Ja, geen probleem. Je kunt het geld overmaken op:
ING rekening nr 5194643 tnv SCongress in Rotterdam ovv wat je besteld hebt. Stuur ons daarnaast even een email op info@realmanconference.nl om zeker te zijn van een snelle afhandeling.

Onze bankgegevens voor een internationale overschrijving zijn:
International Bank Account Number (IBAN) of SCongress: NL98INGB0005194643
Bank Identifier Code (BIC) of our bank, ING bank in Amsterdam, is: INGBNL2A


Vraag: Kun je meer laten zien, wat zijn goeie video's over vrouwen versieren?

Antwoord: Jazeker.

Meesterversierder Neil Strauss heeft bijvoorbeeld een prachtige serie van 8 video’s over vrouwen versieren gemaakt genaamd “Rules of the Game”. In Amerika zijn er al diverse (reality) shows geweest over dit onderwerp zoals “VH1 the Pickup Artist” en “Keys To The VIP”. En op Youtube etc staan honderden filmpjes. We hebben er een paar voor je geselecteerd, zie hieronder.


"Rules Of The Game - Episode 1: Be A D--khead!""Rules of the Game - Episode 2: Be a Man's MAN!"


"Rules Of The Game - Episode 3: Be Trashy!"


"Rules Of The Game - Episode 4: Be Immature!"


"Rules Of The Game: Episode 5 - Don't Be Yourself!"


"Rules Of The Game: Episode 6 - Be Depressed!"


"Rules Of The Game: Episode 7 - Be Quiet!"


"Rules Of The Game - #8: Be A Creepy Guy Driving A White Van!"


Reality tv-show “VH1 the Pickup Artist”: 8 nerds worden opgeleid tot meesterversierder


Tv interview met de winnaar van “VH1 the Pickup Artist”


Reality tv-show “Keys to the VIP": wie kan het beste vrouwen versieren in de disco? deel 1

Reality tv-show “Keys to the VIP", deel 2

Reality tv-show “Keys to the VIP", deel 3

Reality tv-show “Keys to the VIP", in 2 minuten een vrouw uit de disco mee naar huis nemen

AFC Adam laat zien hoe makkelijk je een telefoonnummer kunt scoren in een winkel


Vraag: Ik wil graag komen, maar stel dat ik dat weekend toch niet kan. Ben ik dan m'n geld kwijt?

Antwoord: Nee.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor je niet kan komen, dan kun je tot 2 weken voor het begin annuleren. We berekenen dan 25% annuleringskosten. Je krijgt dan dus 75% van de entreeprijs terug.

Als je binnen 2 weken voor het begin wil annuleren, krijg je 50% van de entreeprijs terug.

Je mag je entreebewijs ook aan iemand anders doorverkopen.


Vraag: Wat zijn de algemene voorwaarden voor een bezoeker?

Antwoord:
Algemene voorwaarden SCongress.pdf